Over Ons

Wij, moeder en dochter zijn na jarenlang met veel plezier zelf als gastouder en oppas aan huis te hebben gewerkt, in 2008 een Gastouderbureau gestart. Dit doen wij nog steeds vol overgave waarbij we veel belang hechten aan persoonlijk contact, goede en snelle service tegen een laag tarief.

Door de jaren heen liepen wij telkens tegen hetzelfde probleem aan, namelijk het vinden van gekwalificeerde gastouders en oppassen aan huis voor onze vraagouders. Adverteren en het gebruik maken van bestaande websites leverde zelden resultaat op en daar moest dan ook nog veel voor worden betaald. Verder weten wij hoe belangrijk het voor ouders is om een fijne en betrouwbare opvangplek te vinden, waar zij hun kind(eren) met een gerust hart kunnen achterlaten. Hierdoor ontstond ons idee om zelf een website te maken waar vraagouders en gastouderbureaus kunnen zoeken naar uitsluitend erkende gastouders en oppassen aan huis tegen een zeer laag tarief.

GastouderGezocht.nl biedt enerzijds ouders en gastouderbureaus een goed en goedkoop alternatief om op de juiste gastouder voor hun opvangvraag te kunnen vinden en anderzijds biedt het gastouders en oppassen aan huis de mogelijkheid om snel en eenvoudig nieuwe opvangkinderen te vinden.

Meld je nu gratis aan en vind snel de perfecte match bij jou in de buurt!

Wij wensen jullie veel succes!

Marlou & Twei