Alle gastouders , oppassen aan huis (nanny) verklaren bij registratie over het juiste diploma te beschikken. Wij controleren regelmatig alle accounts op inhoud. Indien gebruikers onbetrouwbaar blijken, wordt een account door ons verwijderd.
Als Gastouder en Oppas aan huis of Nanny betaal je slechts 11,95 Euro per jaar voor een premium account. Dat is dus nog geen Euro per maand! Als ouder betaal je 7,95 voor 1 maand of 3 maanden voor 14,95. Met een premium account is je profiel een jaar lang actief en kun je onbeperkt reageren, berichten sturen en ontvangen en oproepen plaatsen.
U kunt uw lidmaatschap ten alle tijden stopzetten door naar het Profiel Icoon (rechts boven) te gaan, vervolgens klikt u op “Account" en hier vindt u de mogelijkheid om het account stop te zetten. Let op: Indien een gastouders of oppas aan huis een maand voordat het lidmaatschap afloopt het lidmaatschap niet heeft stopgezet, zal dit stilzwijgend worden verlengd. Het lidmaatschap van een vraagouder zal na een jaar automatisch door ons worden stopgezet.
Uw adresgegevens zijn afgeschermd en niet zichtbaar voor andere gebruikers.

Gastouders en oppassen aan huis moeten aan dezelfde eisen voldoen.

Een gastouder is een gekwalificeerd persoon die een beperkt aantal kinderen in haar eigen woning opvangt. Door deze kleinschaligheid is er onder andere veel persoonlijke aandacht voor het kind en kan het kind samen met andere kinderen al spelend leren en ontdekken. Hier vindt u een uitgebreide beschrijving: Wat is een gastouder?

Een oppas aan huis (nanny) vangt kinderen op in de woning van de ouders. Dit is natuurlijk voor kinderen een vertrouwde plek en het bespaart de ouders veel tijd en moeite met halen en brengen van de kinderen van en naar de opvang.

Hier vindt u een uitgebreide beschrijving: Wat is een oppas aan huis (nanny)? De opvanglocaties worden door de GGD gecontroleerd en goedgekeurd. Dit betekent dat de locatie aan de vereiste veiligheidsnormen en hygiëne voorwaarden voldoet.

Alle gastouders, oppassen en nannies op gastoudergezocht.nl hebben de juiste kwalificaties zodat u na bemiddeling door een erkend gastouderbureau recht heeft op Kinderopvangtoeslag.

Als u gebruik gaat maken van een gastouder, oppas aan huis of nanny die in bezit is van een diploma Zorg en Welzijn niveau 2 of één van de vrijgestelde opleidingen en die daarnaast beschikt over een geldig certificaat Kinder-EHBO (Oranje of Rode Kruis) en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt u door bemiddeling van één van de Erkende Gastouderbureaus deze persoon laten registreren in het Landelijk Register Kinderopvang - LRKP